La Fundación Entretantos llança la campanya ‘Píldora verde’

Píldora verde és un projecte de la Fundación Entretantos, per a promoure transicions cap a un món rural viu i productiu, en el qual es conserven els recursos naturals i la gent puga i vulga viure bé. En este projecte, la Fundación Entretantos ha col·laborat, per a la realització audiovisual, amb Maggie Schmitt i Juan Alcón Durán.

Cada divendres una nova producció audiovisual es compartix a través del canal de YouTube del projecte, per a compartir idees i recursos que poden animar i ser útils per a sumar-se a esta transició: altres maneres de treballar el camp i de vendre els aliments. Es tracta d’una campanya que es nodrix de la participació del públic per a augmentar el seu abast i difondre este missatge. Cada píndola inclou una enquesta, perquè la gent puga donar el seu punt de vista sobre esta, així com a altra informació d’interés.

En últim terme, la píndola verda pretén reforçar l’orgull del món rural: l’orgull del treball ben fet, de la terra ben cuidada, i de pobles i comunitats amb un pròsper futur que es cultiva hui, en el present.