Agenda

Oct
1
Dj
Trobada Anual ‘Sistemes Alimentaris Locals enfront dels Riscos Globals, de la Covid-19 a la Crisi Climàtica’
Oct 1 @ 10:00 am – Oct 2 @ 8:00 pm
[:va]Trobada Anual ‘Sistemes Alimentaris Locals enfront dels Riscos Globals, de la Covid-19 a la Crisi Climàtica’[:es]Encuentro Anual ‘Sistemas Alimentarios Locales frente a Riesgos Globales, de la Covid-19 a la Crisis Climática’[:]

La Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia presenta la Trobada Anual en línia i gratuïta ‘Sistemes Alimentaris Locals enfront dels Riscos Globals, de la Covid-19 a la Crisi Climàtica’. Aquesta se celebrarà els dies 1 i 2 d’octubre de 2020.

La crisi sanitària ha posat en relleu la importància de la bona alimentació com a estratègia de salut preventiva i com a una de les prioritats a atendre enfront de la pandèmia. Cal enfortir i protegir les produccions agroalimentàries sostenibles de proximitat i aquest espai serà una oportunitat per a compartir experiències i generar xarxes entorn de temàtiques com la governança alimentària, processos participatius, assessoria i acompanyament d’iniciatives de producció agroecològiques, accés a la terra, xarxes territorials etc.

Les inscripcions a la trobada podran realitzar-se fins al 15 de setembre de 2020.

Accedix al programa complet.

Oct
4
Dg
Curs ràpid de cultiu ecològic d’horts d’autoconsum
Oct 4 @ 10:00 am – Oct 18 @ 2:00 pm
[:va]Curs ràpid de cultiu ecològic d'horts d'autoconsum[:es] Curso rápido de cultivo ecológico de huertos de autoconsumo[:]

Sembra en Saó comença la formació dirigida a usuaris d’horts d’autoconsum, educadors encarregats d’horts escolars i en general a qualsevol persona interessada, amb o sense experiència, amb aquest curs ràpid impartit per Paco Morcillo.

Seran 4 intenses hores, un matí (a triar entre dos diumenges diferents del mes d’octubre, dies 4 i 18), en les quals s’abordaran els aspectes clau a l’hora de posar en marxa un hort d’autoconsum: preparació del sòl, sistemes de cultiu, calendari de cultius, planificació, compost, adobs verds, ús d’eines, etc. Es veurà de manera molt pràctica tot el que necessites saber per a millorar la teua experiència hortícola i traure el màxim rendiment a la teua parcel·la.

Tindrà lloc al Camp Sembra, el camp demostratiu que Sembra en Saó té en l’Horta de Godella, en un lloc privilegiat i de molt fàcil accés.

Per motius sanitaris les places estan limitades a només 10 persones. El curs té un preu de 20€, la qual cosa inclou les 4 hores de formació i també accés a material didàctic on-line.

Si estàs interessat o interessada pots contactar en el 605 255 160 o en el correu paco.morcillo@gmail.com.